Најнови измени и сервиси

Овде ќе ги најдете најновите и непоходните дополнувања и сервисни информации


Нова верзија на MyGPM

Програмот постојано се надополнува. За исправно функционирање земајте почесто нова верзија. Треба да се распакува во c:\MyGPMсимни

DLL

Овие 2 фајла се непходни за функционирањето на програмот и треба да се наоѓаат во фолдерот на програмот. Нема потреба да ги симнувате, освен во случај кога антивирусот ги избришал. Се распакуваат во c:\MyGPMсимни

XLS

Збирка од Excel фајлови за дополнителни можности. Се распакуваат во c:\MyGPM\xlsсимни

Teamviewer 8

За online интервенции исклучиво се користи Teamviewer 8. Инсталирајте го директно од RAR фајлот со опција Personal.симни

МПИН

Овде ќе го симнете најновиот МПИН. Симнете го некој фолдер (на пример во c:\temp) и неопходно е во истиот фолдер да се наоѓа и dotnetfx.exe. Најдобро прво изберете remove, а потоа уште еднаш стартувајте setup за нова инсталација.симни

dotnetfx

Овој фајл е неопходен за инсталација на МПИН-от. Бидејќи е голем, 20МБ не мора да го симнувате ако веќе го имате во некој фолдер, само ископирајте го во новиот фолдер на новата МПИН инсталација.симни

Фискална PF550

Овде се наоѓаат две програмчиња за периодичен извештај и подесување на времето на фискалниот принтер, дадени од Акцент. симни

Winrar

Овој програм е потребен да го имате за било каква работа со архива. Користете го кракот според упатството.симни

Mozilla 47

Мозилата е стабилна за работа со јава.симни

Доколку имате некој проблем со користењето на сервисите, побарајте асистенција.

Инфо-Софт

Специјализирана софтверска фирма присутна на домашниот и странскиот пазар на софтвер за десктоп и мобилни платформи, Windows, Android i iOS

Terms of Use
Privacy Policy
FAQ
Sitemap

Контакт